Adım Emir Buğra KÖKSALAN. 1989 TOKAT doğumluyum. Liseyi Niksar Teknik Lisesi Bilgisayar(Yazılım) bölümünde okudum. Üniversiteyi de Fırat Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği bölümünde. Asıl mesleğim program yazmak. Çeşitli şirketlerde Java ve PHP developer olarak çalıştınta sonra şuan Nixarsoft.com şirketinde kurucuyum ve yazılım geliştirici olarak çalışmaya devam etmekteyim. Hobilerim arasında klasik ve bass gitar çalmak, dans (salsa & bachata), kitap okumak, elektronik devre tasarlamak vardır. Bu siteyi açma amacım kişisel aktivitelerimi, yazılarımı, şiirlerimi paylaşmak.

Aslında facebooktan sıkıldığım için kendime yeni bir uğraş arayışı içine girdim ve en azından sosyal paylaşımlarımı burada yapmak istiyorum. Diğer bloglarıma da göz atabilirsiniz:

kodmanyagha.com Burası teknik yazılarımın olduğu sitedir.

www.nixarsoft.com Burası işletmeme ait web sitesidir. Çeşitli yazılımlar geliştirip bunları satıyorum.

2 yorum

malik · Mayıs 18, 2015 8:11 am tarihinde

S.a.,
infonal için projeyle ilgili araştırmalar yaparken sizin projenizi gördüm. MaşaAllah çok iyi yapmışsınız, tam istedikleri gibi. Ben gerçi projemi gönderdim, ama sizin projenin mongodb ve testlerle ilgili yardım isteyecektim. Mongo DB için bir sürü birşeyler kurdum ama bir türlü beceremedim. Mecburen my sql kullandım, ne zamandır sizi bulmaya çalışıyordum. Projenin testlerini incelerden readme kısmından buldum sizi. Yardımınıza ihtiyacım var kısaca …

Emir Buğra KÖKSALAN · Haziran 14, 2015 2:57 pm tarihinde

Aslm. Yardımcı olmaya çalışırım. Skypetan eklyebilirsin. kodmanyagha

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.