Belki bu olay başkalarına da oluyordur belki de kimseye olmuyordur bilmiyorum. Ben her namazda birazdan aşağıya yazacağım saçma olayı yaşamaktan bıktım. Herkese farklı vesveseler farklı oltalar farklı tuzaklar hazırlanır ama neden bana böyle bir vesvese geliyor bilmiyorum.

Namazda her iki rekattan sonra oturuş vardır ve oturuşta ilk okuduğumuz dua tahiyyat duasıdır. Burada “ettahiyyatü lillahi vesselevatü vettayyibatü” diye bir kısım var. Bunun içinde de koyu şekilde yazdığım “tayyib” kelimesi geçmekte. Hah işte bu kelimeyi okuduğumda bir anda malum şahıs aklıma geliyor ve sanki ona namaz kılıyormuşum gibi yada sanki o çok üstün birisiymiş de namazda ona yer vermem gerekiyormuş yani onun için dua falan etmem gerekiyormuş tarzında lanet olası bir vesvese geliyor. Her namazda geliyor üstelik. Hayatımda çok vesvese gelmiştir ama hiç böyle lanet olası iğrenç pislik bir vesvese gelmedi. Üstelik her seferinde böyle oluyor. Vesvese dediğin cevaplarsın yada umursamazsın bir süre sonra geçer ama bu lanet olası durum bana her namazda oluyor.

Ülkemizde çeşitli oyunlar oynanıyor. Bir videoda görmüştüm Harut ve Marut isimli meleğe büyük bir büyücü gelmiş ve iki kavim arasında savaş çıkarmak için nasıl büyü yapılacağını öğrenmiş. Bu olaydan anlıyoruz ki iki kavim arasında savaş çıkarabilmek için büyü yapılabildiğine göre bir kavmi yada daha fazla sayıda kavmi köleleştirmek için de büyü yapılabilir. Yada büyü yapılmasa bile kafir kafirin yardımcısıdır ve kafirler müslümanları köleleştirmek için çalışmalar yaparken içimizdeki kafirler yani bize vesvese veren şeytan cinler de kendi yandaşlarını destekleyecek şekilde vesveseler vererek bizi kafirin uşağı yada kölesi haline getirmeye çalışıyor olabilirler.

Kafir insanlar müslüman halkları köleleştirmek için müslümanların yöneticilerini kendileri belirlemek zorundadır. Eğer müslümanları kendi hallerine bıraksalar biz kafirlerin başına bela olacağımız için bizi bizim gibi görünen, adı sanı bizim gibi olan, eşi kapalı, namaz kılıyor görüntüsünde olan insanları seçmeleri gerekir ve onlar da öyle yapmışlardır. Televizyonlara o seçilenler çıkarlar, balkonlarda onlar konuşurlar, kitlelere onlar hitap ederler. Müslümanların zihninde mevcut olan “büyükler bizden daha iyi bilirler” mantığı yüzünden televizyona çıkan kişilerin bizden daha iyi bildiğini zannettirirler ve saman altından suyu rahat rahat yürütürler. Kimse o samanı kaldırıp bunun altında neler geçiyor diye bakmasın diye böyle yaparlar. Şimdi ne alaka diyeceksiniz. Şu alaka. Ben malum şahsın adının geçtiği bir dua okuduğumda malum şahısla ilgili yukarıda belirttiğim vesvese her seferinde geliyor. Başka bir müslüman malum şahsın bilmemneresinin kılıyım diye bağırıyor. Başka bir müslüman malum şahısa oy veriyor, ona oy veremeyenlere küfür bile ediyor. Başka bir müslüman hülooooo diyerek malum şahsın mitinglerinde kendinden geçercesine bağırıyor. Sonuçta olan yine müslüman halka oluyor.

Ben artık bu vesveseden ve bu oyundan sıkıldım. Gördüğüm kadarıyla her taraftan kuşatılmışız. Abdülhamit’ten sonra onun kadar ince siyaseti becerebilen bir hükümdar gelmedi şu müslümanların başına. Dört kez darbe oldu bu ülkede yani 200 yıl geriye götürüldük. Darbeleri normal karşılayan, darbenin demokrasinin bir gereği olduğunu savunan insanların yüksek makamlarda olduğunu gördükçe, hiçbirşey üretemediğimizi, üretim konusunda çığır açmış olan Kayseri Uçak Fabrikasının bizi yönetenler tarafından kapatıldığını, devrim arabasını yaptığımızda bunun bir şekilde durdurulduğunu gördükçe bu ülkeye ya büyük bir bela gelecek ya da Allah’ın yardımıyla bu millet uyanıp kafirlerin başına eskiden olduğu gibi bela olacaklar. Allah yardımcımız olsun.

Kategoriler: Uncategorized

Emir Buğra KÖKSALAN

Java And PHP Developer

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.